phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Open Directory - Society: History: By Region: Middle East: Ottoman Empire: Armenian Genocide

Boyle bir kategori acilabildigine gore, bence tek ugrasmamiz gereken bu degil. Site 5 kategoride listelenmis, hatta biri de Turkce dizinde.

Open Directory - World: Türkçe: Toplum: Etnik Gruplar: Ermeniler: Tarih

Adam Dmoz Turkiye'den Ermeni soykirimi linki almis. Hic ermeni soykirimi diye aradiniz mi?

Bizimkilerin kendisi bile kendine dusman, neyin hesabini yapiyoruz ki?
Her Türkçe konuşanı Türk görmeyelim arkadaşlar, unutmayın Ermeniler bile çok iyi Türkçe konuşuyor. Kaldı ki ülkemizde Türk deyince tüyleri diken diken olan Türkçe konuşan çok ******** var.

Ben bu tür sanal tepki hareketlerini destekliyorum ama önemli olan sadece bizim gibi bir avuç webmasterin backlink vs. kasması değil, bütün toplumun eğitimli bilgili ve bu olayda anında tepkisini koyabilecek yapıda olmasıdır aksi taktirde biz ne yaparsak yapalım asla kalıcı olmayacaktır, bir süre sonra unutulur gider.

Bu da devletimizin milli bir politika geliştirmesi ve bunu toplumun bütün kademelerine yaymasıyla olacaktır. Ermeni diasporası sırf bu iş için dünyadaki bütün ermenlierden bağış toplayıp dünyanın bir çok ülkesinde yalanlarını anlatıp çeşitli etkinlikler düzenliyor, festival bile yapıyorlar, önlerine çıkan her fırsatı sinsice değerlendiryorlar.

Bun karşı bizimde çok hızlı bir reflekse ihtiyacımız var, örneğin ben hiç "ermeni soykırımı iftarasına" karşı kurulmuş bir dernek yada vakıf görmedim, şahsen böyle bir organizasyon çok daha etkili olurdu.