RocK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AKSunucu için yapılan olumlu yorumlar sizi rahatsız ediyor. Neden ben AKSunucu'da sorun yaşamıyorum neden müşterilerim AKSunucu'da sorun yaşamıyor? Neden 50K hitli siteler kapanmıyor senin 12K dediğin site suspendleniyor. AKSunucu Müşterisinin Müşterisine destek vermek zorunda değildir! Eğer ki müşterisi sensen yedeğini sen soracaksın müşterin değil. Siteyi sen satmışsan müşterin gelip sana yedeğin hesabını sorar AKSunucu'yla işi ne? Ben ücreti yatırdığım kişiden bilirim yedeğin hesabını başka kişilerden değil.
Uzun bi yazı yazmıştım, içimi döktüğüm. Akar abinin mesajını görüne atmaktan vazgeçtim ama sizde saçmalamaya başladınız artık.
Neden 50k site kapanmıyoda 12k kapanıyo demişsin, bunun cevabını kimin vermesi gerekir sence ? Bunu müşterisinin müşterisi nerden bilecek, ne bilsin ? aksunucuya sorman lazım neden 50k değilde 12k kapanıyo diye, ben yinede cevap veriyim, 50k sitenin barındığı host, vps artık neyse 12k sitenin barındığı host'tan daha iyi özelliklere sahiptir, cpu, bw vs özellikleri daha iyidir, yıllık 30 liraya değil belki 500 liraya alınmıştır vs.
+ sizin olumlu yorumunuza kimse bişey dememiş ama siz resmen avukatlık yapıyosunuz, konunun muhattabı bişey yazmazken siz yazıyosunuz.
Tamam arkadaşınız olabilir, hizmetten memnun olabilirsiniz. Ama burda avukatlık vs yapmaya gerek yok.Sadece memnunsanız; memnunum tavsiye ederim, değilseniz; memnun olmadığınızı ve sebebini yazarsanız.
Ama siz savunacağım diye, komik mazeretler sunuyosunuz, avukatlık yapıyosunuz, tartışma çıkarmaya çalışıp, konuyu saptırmaya uğraşıyorsunuz.
Toplanıp - basmayla falan olmaz.
Bu arada benimde aksunucuda resellerim var, şu an memnunum ama avukatlık yapmıyorum
Edit:Tavsiye etmem, bi sorun olsa ulaşamıyosunuz.