Zyxel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bu büyük bir projeyse bedava site ile uğraşma. yeni bir domaine geçince bütün indexler silinecek,indexler gidecek,sil baştan... bence al domani kur hostu aç siteyi. + büyük bir projeyse bu iş wordpress ile olmaz. kendi scriptini yazdırman daha güzel olur. (...şahsi fikrim)
büyükten kastın nedir orasını çok anlamadım ancak ben sadece konuları gösterme amaçlı demo site kuracam dedim çok iyi konu içeriği olacak bir site konusunda güvence verebilirim ancak wp de bilgim olduğu için wp kurmayı düşünüyorum maddi bütçem zaten kısıtlı bir tane futbol sitemin olmasını istiyorum futbolu takip edenlerinde siteye ilgi göstereceğini tahmin ediyorum ayrıcada iyi bir ekip oluşturmak istiyorum destek verecekler bu konu üzerinden yada admin@forum1907.net mail adresimden bana ulaşabilirler sürekli konuyu takip ediyorum işte dediğim gibi bir tema bulmam lazım bilenler buraya yazsın wp bölümünede konu açacam zaten Ayrıca fiyatı uygun,güvenilir host ve domain şirketleri önerirseniz sevinirim ( host ve domaini aynı yerden almak istiyorum )

işte anlatmak istediğim wp tema şekli şöyle böle birkaç tema buldum ancak daha çok temanın olduğunu tahmin ediyorum bilen kişiler ilgilenirse sevinirim

butonları açılır güzel bir wp teması aranıyor..!