neye dayanarak bu tarz bir mesaj yazabiliyosunki. yillardir seo isini takip edenler boyle 1 seyden bahsetmezken sen 9 textlinkden fazla alinmasinin pr sifirlayacagini belirtiyosun.
o halde cnn.com hurriyet.com.tr bunlar sifirmi olacak simdi.
googlenin gunluk degil dakikalik tarama yaptigi dogru bu sitenin popularitesine hitine rank degerine gore degiskenlik gosterir.
lutfen sacma konular acip insanlari yanlis yonlendirmeyin.
Arkadaşın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Bizzat uzun zamandır takip eden birisi olan kişileri yanlış yönlendirmemeni tavsiye ederim. Piyasa zaten yüksekti zamanında ama her önüne gelen sitesinden link satmaya başlayınca bu duruma düştü. 2 yıldır sabit bir sitemden satıyorum link ve sürekli 20+ link çıkışı var ama hala pagerank değeri hakettiği yerde. Biraz mantıklı düşünürsen zaten link satışına müsamaha göstermeyen google 9 linke kadar izinmi veriyor yani ?
Ben burada ne link alırım nede link satarım sadece bi arkadaşım için geçen 1 link aldım o kadar, ben bu konuyu açarak tecrübe ve deneyimlerim ile tesbit ettiğim bir konuyu sizlerle paylşamak istedim yıllarca emek verip pr5-6 yaptığınız siteleriniz bir anda heba olmasın diye, isteyen inanır takdir eder, istemeyen inanmaz -rep atar, takdir sizindir.
İnsanları uyarmaya çalışıyorsunuz tamam güzel birşey bu ama yıllardır işin içinde olan biri olarak kimse kesin konuşamaz bu konular hakkında. Sadece tahmin yapabilir.. Pagerank değerleri düşecek , düşmeyecek bunu siz bilemezsiniz.