cemoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum beğenmemek değil durum, lütfen konuları daha dikkatli oku. İlk mesajımda ne yazmıştım silmişsiniz, tekrar edeyim. Hemen aksunucu yu çok seven insanlar (!) çullanacak dedim aynen öyle oldu - repler yağıyor. Konunun muhattabı değil onu çok seven insanlar (!) toplu halde - rep yağdırıyor. Konunun muhattabı değil onu çok seven insanlar (!) gelip burada komik mazeretler sunuyorlar.
-rep uyarılarını gönderen kişi olarak admin görünüyorsa beni suçlamak yerine nasıl bu sorunu düzelteceğinizi araştırın bence. Çok sık rep yemediğim için olayı çözemedim henüz
AKSunucu için yapılan olumlu yorumlar sizi rahatsız ediyor. Neden ben AKSunucu'da sorun yaşamıyorum neden müşterilerim AKSunucu'da sorun yaşamıyor? Neden 50K hitli siteler kapanmıyor senin 12K dediğin site suspendleniyor. AKSunucu Müşterisinin Müşterisine destek vermek zorunda değildir! Eğer ki müşterisi sensen yedeğini sen soracaksın müşterin değil. Siteyi sen satmışsan müşterin gelip sana yedeğin hesabını sorar AKSunucu'yla işi ne? Ben ücreti yatırdığım kişiden bilirim yedeğin hesabını başka kişilerden değil.