osman bey gerçekten şu forumda karakteriyle şirketiyle hizmetiyle bir numaralı firma ve işinde uzman dürüst bir arkadaşımızdır.Sizlerle çalıştıgımız için memnunuz ni.net.tr yi çekemeyen üfürükcü dclere tek lafın rüzgarı yeter size başka söze gerek yok.
Estağfurullah hocam bizim gibi işini iyi yapan birçok yer var bizim özelliğimiz verdiğimiz teknik destek sizin yüzünüzden kendini çok beğenmiş firma olarak hizmet vermeye başlayacağız valla
Merhaba,
Osman Bey üfürükten dc 'leri bence çoktan geride bıraktı. çalışmadığım az dc kaldı. Özellikle RH.com.tr 'yi merak ediyorum.
Ancak dc'lerin hemen hemen tümünde gördüğüm ortak bir şey var. Tümü yalancı. En iyi biziz derler. Yok hizmetlerimiz şöyle böyle vs vs... Ama bir bakarsın kandırılmışın.
Böyle çok olay başıma geldi. ve Anlaşmaları fesettim veya müşteriler kendileri sorumluluk aldı. Şu anda da serverım orada burada dağınık durumda.
Ancak Osman Bey için bir iki kelam edeyim. Sistemnet down olunca kendisi anında yardım isteğimi yanıtladı. Geçişte olmayacak işler başımıza geldi. Disk arızası gibi. Ekstradan sunucu 1 gun daha down oldu. Tabi bu da müşteri kaybına sebep oldu.
Şu anda 4 aydır Osmanbeyle çalışıyoruz sanıyorum. 4 ayda 1 tane kesinti oldu. Ki o da hemen halledildi.
Bant konusunda ise ISP 'ler yalancı !!! Biz dedicated veriyoruz diyorlar ama külyan palavra. Osman Bey isp 'lere kıyasla yüzlerce kat daha iyi bir bant genişliği sunuyor. 5 mbps diyorsa 5 mbps kesinlikle sağlanıyor.
Saygılarımla,
Her istenilene “olur, yaparız, hallederiz” demek yerine Olacak bir şey ise olur.. Olmayacak bir şey ise olmaz diyerek açık sözlü konuşabiliyoruz. Bu nedenle her şeyi olur demediğimiz için bazı kesimler ve bazı kişilere itici gelebiliriz ama işin aslın gerçekleri direk söylemektir dürüst olmaktır diyorum. Yapılamayacak bir işi yaparız diyerek müşteri kazanmış oluruz ancak en fazla 1 ay kazanmış oluruz. 2. Ay o müşteriyi ve o müşterinin yakın çevresini kaybederiz. Bugüne kadar herhangi bir yerde reklam verme ihtiyacı duymadık stok durumlarında hep sınırlı kaldık çünkü hizmet veremeyeceğimiz kadar sunucu alıp satsak bu sefer mevcut müşterilerimizin destek taleplerini karşılayamaz duruma gelir kötü firma olarak anılırdık. Bu konularda titiz davranıyoruz ama genelde yanlış anlaşılıyoruz.
Bize telefon edip “Ne biçim firmasınız 1 haftadır stok yok” diye kızan kişiler bile mevcut ama neden stok koymadığımızı sormadı hiç
merhaba Ni-Osman yeri burasımı bilmiyorum ama windows sunucumu size göndermeyi düşünüyorum(anlaşırsak digerlerinide göndericem) plesk lisans fiyatları yüzünden. 1 ve 2 mbit ayrı ayrı co-location fiyat verirseniz sevinirim birde ek olarak sunucuyu teklan dan alıp kendi veri merkezinize taşıyacak durumunuz varmı. burdan veya pm olarak teklifinizi bekliyorum. teşekkürler.
Merhaba @kankenan
Konu ile ilgili telefonda görüşelim istersen PM olarak telefon numaranızı gönderirseniz musait zamanda sizi arar ayrıntılı bilgi verebilirim. Co-Location hizmeti bizim firmamızda biraz daha farklı prosedürleri olan bir hizmet türüdür o nedenle ayrıntılı bilgiyi PM atarak yada E-Posta göndererek değil telefonda karşılıklı konuşarak anlatmak daha sağlıklı olacağı gibi karar vermenizde de faydalı olacaktır.