Akar nicki hocam,
Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim.
Ancak ne backdoor'un konuya yaklaşımı ne de protos78'in devam eden yazıları kesinlikle kabul edilebilir değil. Konuda memnun olmayan birine çıkışılması ve memnun olmayan kişinin kendisine çıkışan çıkışmayan, açık ve ima içeren belli belirsiz kişilere aksunucu yandaşı, fedaisi şeklinde ithamda bulunması da kesinlikle kabul edilebilir değil.
Ben kimseye yandas demedim. Demedigim seyler sanki ben demisim seklinde gosterilerek konu saptiriliyor. Acin bakin konuyu, bir kisiye bile bunu demedim. Bana hakaret edilene kadarda Mickey rumuzlu uyeye cevap veriyordum. Birden bi yandas lafi cikti, ben bu kelimeyi hic kullanmadigim halde, sanki bunlara yandas demisim havasi yaratildi bir anda. Ne kimseyle yandasim, nede kimseye yandas dedim. Ne cemokayi tanirim, ne backdooru. Sadece rock nickli uyeye, konu hakkinda bilgi sahibi olmadan cevap verdigi, elindeki argumanlarin iceriginin bos oldugu icin fedailik yapiyorsun dedim. Bu Rock yada baska birini uzduysede ozur dilerim.
camoka ve protos78, burada beğenmediğiniz yorumları, sizi memnun etmeyen yerin yandaş ve fedaisi olarak itham etmeye devam ederseniz yasaklanacaksınız. Forumda standart üyelere reputasyonun admin imzalı gitmesinden ve daha evvel bir konunuzun muhtemelen forum kuralları gereği silinmiş olmasından dolayı kolaylıkla forum yönetiminin bir firmanın tarafı olduğunu iddia edecek kadar ileri gittiniz. Ne kadar ileri gittiğinizi Aksunucu'dan 1-2 kişiyi birkaç sefer yasaklamış kişi olarak rahatlıkla söyleyebiliyorum..
Daha once dedigim gibi fedai lafi birini uzmusse, ozur dilerim. Ben forum yonetimini bir firmanin tarafi seklinde bisey demedim. Eger sozlerimden bu anlasildiysada, yanlis anlasildim. Tek dedigim su:
1. Daha once actigim konu kapatildi. Bunun icin admin ve modlara ozel mesaj gonderdim. Cevap alamadim. Ben daha once konunun silindigini gormedim. Eger forum kurallari icin silinmisse, caniniz sagolsun. Zaten baska bir alt forumda bunun icin tekrar konu acmistim. Bugune kadarda konunun silindiginden haberdar degildim.
2. Bana backdoor rumuzlu kisi (admin veya mod oldugunu dusunuyorum. Rumuzunun rengi degisik.) hakaret etti. Dedigi laf su:
Ayrıca lafını bil de konuş. Siz daha forumda yokken biz vardık. Senin gerçek hayatında belki sıkça zaman geçirdiğin çapulcu tayfaya benzettiğin gibi 2-3 tane adam burada tutup kelime yapmaz.
Ben bunu hakedecek bisey yapmadim. Ne ben nede arkadaslarim bu hakareti hakketmedi. Tek istedigim backdoor rumuzlu kisinin bu sozun uzerinde tekrar dusunmesi, ve ozur dilemesi. Ben forum yonetimine bir firmanin tarafini tutuyor seklinde bisey demedim, ima etmedim. Yanlis anlasildiysamda ozur dilerim. Ama backdoor rumuzlu kisinin cok ileri gittigini, konuyu tamamen kisisel tartisma yonune cektigini defalarca belirttim. Zira bi hosting sirketinin servis kalitesinin tartisildigi yerde yukaridaki sozler kullanilmaz. Kaldiki ben backdoor rumuzlu kullaniciya birsey demedim. O zamana kadar sadece ve sadece muhatabim olan Mickey nickli uyeye cevap verdim. Sonra anlamadigim bir sekilde backdoor rumuzlu kisi hakaret etti, imzamdan basladi, arkadaslarima kadar demedigi laf kalmadi, ustune birkac kiside konuyu anlamadan cevap yazdi. Ne olursa olsun, karsisindaki insana hakaret edilmez. Ayni sekilde Mickey isimli uyede
"sana cevap vermek senin değerini arttıracaktır." diyerek hakaret etmistir.
Defalarca konu baska yerlere cekilmeye calisildi. Bakin backdoor ne demis:
Niye 12k lık site host ediliyor demişsin. Sanane! İsterse 100k siteyi sharedda host eder. O Uğur'un problemi. Ama seni yollarsa da ağzını açmaya hakkın yok demektir
Yani bir insan bu kadar sert uslubu niye kullanir. Ben ona hakaret etmedim, bisey soylemedim. Yani ben 12 Klik sitemle Uguruun sunucusunda barinmak istiyormusum seklinde bir hava yaraterak konuyu baska yerlere cekme isteginin sebebini ben bir turlu cozemedim. Ben yollanmiyorum, yollanmakta istemiyorum. Ugurun sunucusundada barinmak istemiyorum. Tek istedigim sitemi alip, cekip gitmek. Sorun Ugur Beyin ortada olmamasi. Ayrica sorunu 12k lik suspend problemi gostermek icin bayagi ugrastida
duyarli bazi arkadaslar konunun suspend olmadigini, uzunca bi sure Ugur Beyin ortadan kaybolarak beni magdur etmesi oldugunu anladi.
Tartisma uzadigi icin ve haksiz yere birkac kisi ustume cullandigi icin cevap vermek zorunda hissettim. Aslinda sorunun muhatabi susmak yerine cevap verse, bunlarin hicbiri olmazdi. Dediginiz gibi burasi sadece "nasil bilirsiniz" forumu. Gorevini yapan adminlerede ek isi cikardigim icin ozur dilerim.
Bu arada benim yazdigim bazi postlar bu tartisma icinde yok. Niye silindigini bilmiyorum. Eger bir admin yada mod arkadas bana gelebilecek potansiyel cezayi en aza indirmek icin bunu yaptiysa, tesekkur ederim. Ama ben durust ve medeni bir insan olarak, turm yazdiklarimin degistirilmeden burada kalmasini istiyorum. Cezam verilecekse, forum yonetimi bunu verir. Eger bir ceza verilmeyi hakketmisem, ki hakkettigimi dusunmuyorum, cezamida yerim, otururum. Lutfen ama lutfen yazdiklarimi silmeyin. Ben tum yazdiklarimin arkadasindayim. Herseyide email, telefon kaytlari aciklayabilirim. Yani benim acimdan hersey ortada. Telefon kayitlari icin voipstunt programini kullaniyorum. Eger benim iddaa ettigim sekilde ugur Bey uzun sure servis vermedi aciklamasinan inanmayan, bana guvenmeyen birisi yada birileri varsa, voipstunt pogramindan screenhostlari alir buraya koyarim. Bana gelen emaili yayinlayabilirim. Ortada kafadan sallanmis, mesnetsiz bir suclama yok. Benim elimde data var. Admin yada modlar istersede buraya yayinlarim.
Bu uzun yaziyi ve konuyu buraya kadar okuyan herkestende tesekkur ederim.
Tartismayi uzatmayacagim. Herkese iyi calismalar.