Kacik.net idi ilk başta.. daha server'a nasıl gireceğimi bile bilmiyor abilerimden yardım alıyordum.. Bir gece "size" yerine "sie" yazdığım için kanaldan banlandim. Aynı ip adresinde olduğumuz için dolayısı ile abilerim de banlandi (Cafe de sabahlıyorduk) daha sonra soyle.net olduk.. Op'dum görevimi çok iyi yapıyordum(yada yaptığıma inanıyordum) saatlerce online idim.. Sop oldum.. Admin oldum.. verdik soyle.net'i

satmadık verdik.. (Daha sonra da 600+ irc kullanıcısı oldu

) Beceremedik biz..
O zamanlar "Ulan pr'miz bi 3 olsa varya hitin ... koyucaz" diyorduk.. Hiç araştırmak gelmiyordu aklımıza..
Biri bırak dedi server, irc olaylarını bi yol yok bu işlerde araştır dedi google dedi tasarım dedi.. başladık araştırmaya öğrenmeye.. o zamanlar ilk domain'imi aldım kommik.net

site yapamadım malesef.. düştü domain. (sabahlara kadar 3 kafadar domain aradığımızı biliyorum.. bula bula kommik.net'i bulmuştuk

)
Daha sonra atıldık tasarım işine hazır template bulup yerleştiriyorduk kafamıza göre.. ilk sitem gazete sitesiydi onun sayesinde öğrendim seo dur ıvırzıvırdır.. gazeteler kelimesinde ilk sayfaya soktum sevindim
google'dan ilk 600$'ımı o site sayesinde aldım.. Sonra olmaz dedim böyle birşeyler bilmek öğrenmek lazım.. Öğrendim.. Büyük abilerle tanıştım..
Hayat hikayesi gibi oldu

ama bir kısmı