Öncelikle sizle beraber "bize yandaş diye hitap eden" yandaşınıza verdiğimiz cevapları üstünüze kasıtlı-kasıtsız alarak kaos ortamı oluşturmuşsunuz.
Bence haklı.Burdan bakınca öyle gözüküyo.
Ayrıca lafını bil de konuş. Siz daha forumda yokken biz vardık. Senin gerçek hayatında belki sıkça zaman geçirdiğin çapulcu tayfaya benzettiğin gibi 2-3 tane adam burada tutup kelime yapmaz.
O yokken sen vardın demek,
ne alaka ? Nolmuş biz yokken siz varken ? O zaman en eski üye en kaliteli üye, tertemizdir, sütten çıkmış ak kaşıktır vs vs.
Niye 12k lık site host ediliyor demişsin. Sanane! İsterse 100k siteyi sharedda host eder. O Uğur'un problemi. Ama seni yollarsa da ağzını açmaya hakkın yok demektir.
Tamam işte bundan onane ama konuyu açan arkadaş, nasıl bilirsiniz vs diye sormuş, arkadaşta söylemiş, konuyu açan kişi demezmi 30 ytl'ye 12k'yı nasıl barındırıyo ?
İlk önce adam akıllı yazı dili ile Türkçe kullanmayı öğrenin.
Yine ne alaka

Konu türkçe değil,nasıl bilirdiniz.
Madem çok harika bir etik anlayışın var. İlk önce imzanı düzelt. Sonra da hosting yedeklerini başka yere taşı. Burada da boş boş konuşup insanların ekmeği ile oynama.
Türkçeyi geçtik, imzasınıda kattın ya bişey demiyorum artık.
Akıl yaşta değil baştadır.
Bende 18 yaşındayım, aklı başa getiren yaştır.
ugur sölecegin sey
benden hizmet almayan biri gelip benim hakkımda konu acma hakkına sahip olamaz aslında.
muhhatbın olan kişi gelsin .
+ ben olsam 3 cü kişiye yedek vermezdim muhhatap oldugum kişiye verirdim. böylelikle bu konu acılmamış olurdu.
Yahu uğur söyleyeceği şeyi bilmiyomu ? Siz avukatımısınız, neden arkadaşın üstüne bu kadar vardınız ? Yandaşları demiş ya haklı.
Arkadaşlar bu kadarda olmaz, resmen konuyu değiştirmeye çalışıyorsunuz alakasız şeyler yazıyosunuz.
Edit: Kimseyi savunmuyorum. Gördüklerimi yazdım.