s.a az sonra yazacaklarım yenı sıte ısıne gırıcek arkadaslara bırer ders olsun ucuz etın yahnısınden agzım yandı sızınde yanmasın dıye yazıyorum bıraz uzun olcak ama sıkılmazsanız okuyunuz
zuperboy92
sahıbı oldugu microbilisim internet hızmetlerınden makıne almaya karar verdım sartlar konusuldu zupperboy kardesımden o kadar tembıhlememe rahmen aksunucu ıle anlasmıs ben ondan radore ıle aracı olmasını ıstemıstım zupper boy kardesımın tek hatası bu oldu bana aksunucu ne etmıs ne eylemıs aklını celmıs
neyse buyuk hayallerle yedeklerı tasıdık artık kendı makınemız vardı yok oyle host felan satmak gıbı hayalımız yoktu kesıntısız bı yayın fazla sey ıstemedık
yedeklerı buyuk heyecanla kurduk 1hafta normal sorunsuz yayın 2 ci hafta kesıntıler basladı sureklı fatal error sayfaları cıkmaya basladı ben her sorunda zupperboyu sıkıstırıyorum Saolsun on oldugu surece aracı olmasına karsın fırmayı sıkıstırıyo sorunu bulmaya calısıyor ama ana fırma onun onda bırı akdar cıddı olsa keske ama nerde neyse bı kac gun errorlarla gecı makınenızın remı yetmıyo dedıler rem takıldı
duzeldı duzeldı saınıyordukkı cok surmedı 1 hafta sonra sıteler db hatası acılmama sayfa goruntulememeler basladı
bu durumlarda duydugumuz tum bahanelerı cogumuz duymustur hayatında ıste sıtenız saldırı alıyor kım alıyor nasıl bakıcaz cevap yok saldırı alan sıtemızı kapatıp destek cıkıcaz makıneye yok saldırı alıyoz her sıte alıyor guya
saldırı alıyor bahanesıylede bı hafta sabrettık derken
sıtelerımız hıc acılmamaya basladı sayfa gorutulenmıyor hatası acılsadaa 15 dakıkada cıddıyım saka degıl 15 dakıkada bı sayfa gecıyorsunuz
sıte oyle yavaskı 3 sayfa gezıyım desenız sabah edersınız sıtede
sebeb ne dıyoruz hafta sonu zupperboya ulastım ama zupper boy aksunucuya nerde ulasıyor ha gelcek aha geldı sıkıstırıyor arıyor ama nerde
oglen aradık cagırdık ben dayanamadım gece 22 : 30 olduydu daha gelıcektı msnye
sımdı bu hata hala devam etmekte yaklasık 20 dakka once paneldne bılmem neyı acmısız suc bızdeymıs duzelttık bız dedıler suc bızdeymıs dedım sıteye cektım ama hala duzelmedı sıtem ben sıtedende vazgectım artık herseyden bıktırdı ama beden sonrakı yenı arkadaslar aman ucuz etın yahnısı demesınler bu ısı cıdden yapan yanı bu ısı meslegı gıbı yapanlarla baslayın
yaptıgım masrafı gectım sıtemden vazgectım burda bı konu gormustum bot net manyagı olduk dıye ama hala canavar gıbı hızmet verıyordu ınsallah az para koycam koseye ılerde o fırmayla sıfırdan baslayacam
burda amacım fırmaların reklamını yada karalamasını yapmak degıl
ama sonuclar hep aynı dersımı aldım
1:katıyen aracı fırma kullanmayacagım artık
2:aksunucumu tobe bıllah Allaha yakın bana uzak olsun
3:ucuzluk mu yok kardes oda bendne uzak olsun
banner reklamı aldıgım arkadaslar bıde ****** adminim popup reklamı anlasmıstık ama anlastıgımız gunden berıde sıtem yayına oturmadı ınsallah Hakkınızı helal edersınız banner reklamlı arkadasların zararlarını kat kat gıderıcegım insallah
neyse cok yazdım dahada cok yazmak ısterdım uzuldum emek vermıstım 300 fılm uplaod etmıstık kendımız cabala emek ver harca zaman ayır ama hepsı bosa cıkıyorya ıste o yıkıyorya yoruyorya benı
tek dıyecegım var son cumlemde Bu sıte makıne ısınde kımler sorumluysa pesın odedıgım halde hızmet alamadıgım ıcın kurusu kurusuna haram edıyorum hakkımı kesınlıkle helal etmıyorum ahırettede etmeyecegım dunyadada etmeyecegım