Öncelikle size daha öncede söylediğim gibi fiyat 15 000 ytl ...
3 yıllık bir emek var Türkiye de ilk defa KPSS hESAPLAMA PROGRAMI, Türkiye de ilk defa sbs puan hesabı sitemizde yayınlanmıştır. Sadece ilizyon bölümünden baambaşka bir site kurabilirsiniz. diğer ülkelerde para ile oynayabileceğiniz zeka oyunlarını ücretsiz Türkçe Türkiye de ilk defa biz yayınladık, kesinlike 5 adet flash iq bulunan hemde Türkçe başka bir site yoktur. Bunlar emek işidir.
Reklamz linkz gibi şirketler herkesle çalışmaz.. Ben size arsa değil arsanın üzerinde yapılmış bir köşk satıyorum.ama siz ısrarla arsanın fiyatını bana sunuyorsunuz
Sitemizde internethaber ne kadar telif hakkı içeren dökümanlar yayınlıyorsa bizde o kada telif hakkı içeren döküman yayınlıyoruz. Mustafa ekol hoca iletelefonla görüştüğümü ve kendisinin videolarını yayınladığım için teşekkür etiğini söylemiştim.. zaten öyle bir durumda kuruluş sizinle önce irtibata geçer mesala tercih robotu ismini kullanmıştım bana ulaşarak bu ismin patentli olduğunu söylediler bende tercih modülü yaptım.
emin olun ki sadece kişilik testlerinin htlm kodlamlrı ve hazırlamlrı aylarımı aldı.
extreme sitede yavaşlamaya sebep olduğu için kaldırdığımı ve arada sırada yerleştirdiğimi söyledim. google analiz en iyi sonucu verir
Sizi şunu söyleyeyim aylık kazancım 1000 ytl olsun 5 aylık geliri 5 000 ytl ye sattım diyelim siz şuan aldığnız da 5 ay sonra zaten 5 000 ytl sadece adsende den alırsınız çünkü dönem başlıyor birde satarsanız en az 5 000 ytl 10 000 ytl nerde görülmüş kim kazanmış yüzde yüz kazanç 5 ayda dizi veya ***** site değilki yarın kapanma tehlikesi olsun. siz sadece gelire bakıyorsuz. Fiyatı ona göre belirliyorsunuz
Size diyorum ki Türkiye nin en popüler matematik sitesi bundan dahası yok.
alexa ile söylüyorum bunları ve Türkiye milyonlarca siteden 374. sırada bunları fiyata dahil etmiyorsunuz.
Siz hiçbir konu eklemezseniz dahi 6 ayda kazanacağınız net gelir en az 4 000 ytl sadece site açık dursun yeter çünkü herşey var zaten.
ayrıca siteye giren kişiler öğrenci değil yüzde 60 ı öğretmen ve velilerdir
eğer öyle olsaydı reklamz dan aldığım tatil reklamına 5400 kişi 1 ayda girmez ve tatil için rezarvasyon yaptırmazdı.
herneyse 12 000 ytl bir arkadaş düşünürsen demişti bende 15 000 tl den aşağı inmek istemediğimi söylemiştim.
yorumlarınız ve teklifleriniz için teşekkürler
ama 10 000 ytl nin altında kesinle satmayı düşünmüyorum...
kardeş %100 haklısın ve site bu parayı hakediyor. tek demek istediğim bu