Arkadaslar sitede botnet saldirisi falan yok. Kim cikardi bunu anlamadim. Adam ayda 30 YTL'ye sharing hesabi satmis. Sitenin hiti arttigi zamanda botnet saldirisi var diyerek, siteyi suspend ediyor.
Lutfen kafadan sallamayin. Adam musteri servisi vermiyor. 1 hafta emaillere cevap vermiyor, telefonlara cevap vermiyor.
Davayi host sirketine degil, siteyi aldigim arkadasa, siteyi sattigi halde, bana teslim etmedigi icin acacaktim. Aksunucu.net'e siteyi aldigim arkadasi siteyi gondermedigi icin dava acacagimi en kisa surede, suspendli olan hesabin, suspendini kaldirmasini, yoksa musterisinin kotu duruma dusecegini soyledim. Adam "dava acabilirsiniz" seklinde duyarsizaca hareket etti, musterisinin hic dusunmedi bile.
Ben bu siteyi 15 gunden beri serverimda tutuyorum. Saldiri falan yok.
Ayda 30 YTL'ye sattığımı kanıtla ben bugün burada bu işi bırkacağım o ***** sitenin sahibi yıllık 30 YTL ücret vermiş trafik aşım ücretlerini ise siteyi kapattıkça yatıran birisidir. Burada hiç bir iletine karşılık vermiyorum çünkü sana cevap vermek senin değerini arttıracaktır. Ama gel gör ki hizmetimin ve hizmet ücretime laf edersen eğer karşında her zaman beni bulursun.
Bana ulaşmak isteyen her zaman ulaşmak ister yeterki ulaşmak istesin, burası hosting sağlayıcıları ile iletişim kurabilceğin bir platform değil. O yedeği veren yine benim, istesem o yedeğide vermezdim. Oku
kullanım sözleşmemizi.
cemoka, LÜTFEN benim konularıma ileti yazma yoksa aksunucu yandaşları ile hitap ettiğin kişileri üstüne salarım bu sefer foruma girebilcek durumun kalmaz.