Sorun burada senin 256 K ile guzel cekmen degil. Belki ben klavyeye ilk dokundugumda sen hosting master olabilirsin ama su minicik naciz omru hayatimda gordugum bazi seyleri, haddim olmayarak sana hatirlatmak istiyorum. Unmetered bandwidth dediginde ortalama beklenen port hizini yazarsan iyi olur, bunu kimse sormak zorunda degil. Satis yaptigin seyin detayini yazmamis oluyorsun, ciddiyetsiz gozukuyor. Sonra bilgisiz arkadaslarimizi 10/100 mbit cikislidir ethernetler ama dc sinirlandirir veya sinirlandirmaz deyip ezmissin, lutfen yapma, herkes bu kadar engin bilgilere sahip olmayabilir. Icini dolduramaktan sonra gigabit ethernet karti da takabilirsin.

FDC kotudur diye atlarsiniz kavga cikar demissin, diger arkadas da hizli download yapiyormus. Iki tur network vardir, biri Value digeri Premium. Value (deger), ucuz, kritik olmayan operasyonlar icin kullanilir, genelde belescilerin kullandigi band genisligi tasiyicilari (Cogent vb.) uzerinden "olcmuyoruz abanabildigin kadar aban" felsefesi uzerine servis edilir.Ancak cok abanan oldugunda abananlardan bazilari bekledikleri kadar abanamaz, beklentileri karsilanmamis olur. Bunu unutmamak lazim bazen biz cahillik edip bir iki laf soyleyince.