Şimdi arkadaşlarım herkesçe bu filitre olayı biliniyor. Ne google tartışma gruplarında açılan konulara bir cevap var nede yeniden değerlendirme olayına bir cevap var.

Düşündüm ki biz google türkiyenin iletişim bilgilerine ulaşır tel veya fax yolu ile durumlarımızı izah eden dökümanlar gönderip söylersek belki sesimizi duyan olur. Zira Google türkiyenin iletişim bilgilerine bile ulaşamadım

Turkey Office
Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Kanyon Ofis Binasi Kat. 6
Buyukdere Cad. No. 185
Levent, Istanbul 34394
phone: +90 0 212 335 6414
fax: + 90 0 212 335 2500 Bu numarayı aradım fax sinyali devreye girdi yüksek ihtimalle çalışıyor arkadaşlarım.

aramada çıktığı şekli ile 335 64 14 nolu telefonu aradım tontona hoş geldiniz lütfen sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakın şeklinde bu konuşma kaydı çıktı Tüm dünya ülkelerinde Google telefonu ve fax numarası varken Türkiye adına ve şanına yakışır şekilde bu işte de sahtekarlığa başvurmuş.

Şimdi arkadaşlarım gelin birlik olup, bu googlenin fax adresini veya tel adresini bulalım tel ve fax gönderiminde bulunalım. En azından Google Groups tartışma bölümünde açılmış bu filitre ile ilgili konulardan bir tanesine cevap versinler. Ki; bizde akıbetimizi bilelim. Boşuna kürek sallamayalım.