backdoor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Araba" ile ilgiliyse çıkması çok normal. Çünkü içinde araba geçen bir kelimeden ötürü link veriyor. İçinde o kelime grubunu içermemesine rağmen taglara alakasız şeyler yazan yüzlerce webmastera göre çok daha güzel kullanıyor bu sistemi.
Sitesi yüzlerce siteden çalıntı içerik içeren alakasız sitelerden çok daha kaliteli bir sitedir bildirgeç. Bu kadar banlanacak site varken,Pilli Network'e tek kelime dahi söylemeye hakkınız yok.
Yiğit benim söylemek istediğimi anlamıyorsun sanırım. Ben diyorum ki bildirgeç'in etiket sistemi yanlış ve tamamen hit amaçlı oluşturuluyor. Ben diğer siteleri konuşmuyorum, burada konumuz bildirgeç. Özgün içerik olabilir, ama etkiket sistemi yanlış. Bak arkadaş ne güzel demiş, ekmek ararken girdim ekmek makinası çıktı derken sitede boşuna zaman kaybettim. Bildirgeç ve diğer pilli siteleri gerçekten çok fazla boş bilgiler içeriyor (sonuçta içeriği girenler yine bizleriz) ve Google'dan bişey ararken o siteye girince aradığımı genelde bulamıyorum. Özgün olması onun çok çok kaliteli olması anlamına gelmez. Türk'lerde her zaman ilk planda para kazanmak vardır, kalite yapayım insanlara hizmet edeyim düşüncesi malesef paradan sonra geliyor. Vikipedi'de özgün içerik ve içeriği biz kullanıcılar dolduruyor. Hemen hemen aynı mantık, ama bak bakalım aradaki farka. Arama sonuçlarında ne zaman yanıldı Vikipedi.
Kullanıcılar gerçekten bilgi vermek için yazıyor vikipedi'ye para kazanmak için değil. Bu yüzden de sırf para kazanmak için alakasız alakasız yazılar yazmıyorlar.