Ali21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam arkadaslar aksunucu.net den VPS almayı Düşünüyorum ? Nasıl Bir Firma ? aksunucu.net İle Çalışanlar Yazarsa Sevinirim
Tavsiye etmem.

Bir arkadastan site satin almistim. Aksunucuda barindiriyormus. Siteye bot saldirisi oldugunu iddaa ederek arkadasin hesabini suspend etmis. (15 gundur site benim serverimda, bot saldirisi falan yok. )Aksunucuya ulasmam bir hafta surdu.

Adam Istanbula gitmis. Telefonla ariyorum, cevap vermiyor. Email gonderiyorum, cevap yok. MSN'e ekledim, cevap veren yok. Sonunda forumda yardimcisini buldum, oda bana aksunucunun sahibi gelince hallderiz dedi.

Hiti 12K olan site, aksunucunun emaillere, telefonlara cevap vermemesi yuzunden kapali kaldi. Actigimda google cezalandirdi, ve hitler 4-5k ya dustu. Halada duzelmedi.

Aksunucunun sahibini bulmak icin forumda konu actim. https://www.r10.net/hosting-sikayetle...-ariyorum.html

Yardimcisiyla konustum. Durup dururken modlar konuyu kitledi. NIye kitlediniz diye soru sordum, adam yerine koyup cevap bile vermediler.

Az once baktim, konuda silinmis. Google cacheinden bakabilirsiniz. Aksunucu.net'in sahibini ariyorum - Google Fan Webmaster Forum

Siteyi aldigim arkadasla sorunlar yasamistik. Adami dava edecektim. Zira sitenin parasini 15 gun once verdim, siteyi alamamistim. Aksunucu son derece duyarsizca, kendi musterisi icin "dava acabilrisiniz" dedi, cekti gitti. Sonra sitenin eski sahibi ne yaptiysa, sitenin dosyalarini bir yere koyduda alabildim.

Sonucta eger destege ihtiyacin varsa, aksunucudan bisey alma. Zira adamlara ulasman bir hafta suruyor, ondada seni ciddiye bile almiyorlar. Bir kisilik sirket, hic bosuna kalitesiz hosting sirketiyle ugrasip zamanini harcama.