Girer hatta Çar Saraylarını da alır , Beyaz Saraya benzetir.. Amerika bu , siz iyiden iyiye hafife alıyorsunuz bakıyorumda..
20 Ruble = 1$
20 Rusya = 1 Amerika.
Bu konuda yanılıyorsunuz, şuan dünyada en iyi ekonomi Rusya'da var. Amerika elbette küçümsenemez ama bu arada avrupa birliğinin sesini duyan var mı? Avrupa Birliği değişen dünyada git gide bir hiç haline geliyor.
Ya kardeşim bırakın lütfen bu şoven söylemleri ya. Biz de isteriz ki ABD'nin ebesini belleyecek bir ordumuz olsun da emperyalizme gününü göstersin ama gerçekçi olmak lazım. Böyle slogan atmakla "yeneriz, gireriz" demekle bu işler olmuyor. Sadece Rusya'nın gücü Türkiye'nin askeri gücünden 5 kat fazla.
Dediğim gibi ben de isterim ABD'nin çekindiği bir ülke olalım ama şu an ABD, Türkiye'yi maalesef birçok alanda ve özellikle de enerji kaynakalrı konusunda açıkca sömürüyor, sen neyden bahsediyorsun?
Amerika'nın karadaki gücü ciddi anlamda Türkiye ile mukayese edilemeyecek kadar kötüdür.