linkz reklamları kelime üzerine geldiğinizde açılan reklamlardır kırmızı rektedir her dönem farklı gelirleri vardır. 0,1 $ text 0,2 $ videodur linkzle sözleşme imzalanmıştır sözleşme aslı siteyi alan kişiye kargo ile gönderilmiştir.

reklamz reklamları dönem dönemdir sizi telefonla arayıp reklamın içeriğini ve maliyetini söylerler eğer uygunsa kabul ederseniz ve kodları alırsınız haziran ağustos ayı reklam dönemi ağustosun ortasında bitti... reklamz sitesinden giriş yapıp tıklamaları veya gösterimi kontrol edebiliyorsunuz.

sunucu bana ait değil

aylık yaklaşık en fazla 400 gb bandwid gidiyordu alan olarak 1.5 gb ama bandwid 2 aydır az gidiyor tatil dönemi normalde hitler daha fazladır kazançda daha fazladır okul dönemleri... kebirhost sitemizi özel bir serverda bulunduruyor ben 2 yıl önce parayı peşin vermiştim anlaşma mart 2009 da bitiyor daha 7 ay ücretsiz barındırabilirsiniz. sonrasında karar sizin.

google analiz sonuçları ağustosta biraz düşük sebebleri tema değişikliği: kodları taşımadım sonra vazgeçtim. evlilik: 15 gün siteye girmedim bile, yaz dönemi ve sunucunun bulunduğu şehirdeki elektirik ağrızası

bu konuyu okumak bile beni üzüyor ve emin olun ki paralı üyelik veya başka bir şekilde bunu kazanabilirim ama ben bu siteyi ülkeme faydalı olmak için açtım ve kapanacağını bilsem yine ücretli yapmam ziyaretçileri kandırmam. kaç site var Türkiye de işe yarar, gençliğin zekasını geliştiren ve onları kendisine çekebilen....

neyse karar sizin.