oncelikle gecmis olsun Coğu Sitenin Basına Artık Oyle Yada Boyle Birseyler Geliyor Bu Aralar.
Bu Arada Sitenizi Dolasırken , Bence Bir Haber Sitesine Ve bir İnsana Yakısmayacak Bir Acıklama Yazmışsınız Bence Uslübunuz Cok Kötü. ( Bu Benim Kisisel Gorusum.)
Eğer Bir Acıklama Yada Birilerine Birseyler Acıklamak / Okutmak istiyorsanız Bunu Daha Doğru Duzgun Yazabilirsiniz. Bir Nevi Haklıyken Haksız Duruma Dusmemek İcin.
Alıntı
sitenin beşkaza gazetesi ile alakası yoktur bu internet gazetesidir insanları tehdit etmeyin ne yapabiliyorsanız gidin yapın kaynak ve alıntı gösterdikten sonra hiç bir şey yapamazsınız en fazla uyarı gelir gidin masraf yapın avukat tutun bana gelsin uyarı kaldır diye o zaman kadırıcam sizde kına yakın
ulan neyi çekemediniz kimin gazına geldiniz siz giderken ben geliyordum siz daha internet ne bilmezken ben bu işi yapıyordum napmam lazım teker teker sitelerinizemi basayım teker teker hacklimmi yoksa hergün botnet ddos yapıp sitelerinizi girilmez halemi sokayım ulan 23 benim yaşım napabiliyorsanız yapın ama tehdit etmeyin gidin devlet orda mahkeme orda ama insanları tehdit etmeyin kapattırın yine açıcam isim değiştircem tekrar açıcam ve aramalarda yine üstünüze çıkıcam
kocanızım *** ben sizin diğer fethiye gazetelerinin kocasıyım ulan resimdede gördüğünüz gibi google bile güvenmişki halimize bak ne hızınız var ne okunurluğunuz
Kaynak
500 Internal Server Error