off arkadaşım Adım Belli Sanım Belli Google de adımı Aratsan Sana Tarih Yazar Ne diyim Bi İletişim Bilgisinlemi Kendini Kandırıyorsun
www.linegrup.com un sahibiydim.
Elimde 30 Domain Diyorsun Reseller Diyorsun

Ben Sana 2 İp Söyliyimde Susarsın Belki
212.175.111.100 Bu Benim Müşterim Ko Server.
212.175.111.86 Benim
212.175.111.87 Benim
Sana Boşu Boşuna Laf yetiştiremiycem Sen Googlede Hakan UYAR diye arat cevabın Gelir. Arkadaşlar Bundan Sonra Bu Konu Hakkında Olumlu Yada Olumsuz Hiçbişey Yazmayın Yeni Konu aç Sende Bahadır Bu Konuyuda temizlettir. Uğraşılmaz ya

Hayırlı Kazançlar Herkese Saygılar Diliyorum.
gülüyorum size sizin seviyenize inmeyecğim bu son mesajımdır.linegrup.com açılmazken.burdaki üyelerinizin hizmeti sağlayacagınız uyarbilisim in whois sonuçlarında bilgilerinizi saklamanız.veya söylediğinize göre şayet ki linegrup.com şuan kapalıyken.hizmet sattıgınız uyarbilisimde neden kapalı whois bilgileri.nasıl bir çelişkidir anlamıyorum sizi.para kazandıgım yere iletişim bilgilerimi kapatacagım.kimsenın haberdar olmadıgı bir siteme iletişim bilgilerimi yazacagım baska bir isteğiniz varsa alabilirmiyim.resmen gururunuzu ayaklar altına alarak büyük hata yaptınız.sitenizde dahi sabit bir telefon numarası bulunmazken.sitenize awbs nin tescilli grafiklerini çalıp çırpıp yerleştirmekle hizmet satmayı mı amaçlıyorsunuz.sizin kadar ........ kimseyi görmedim ben.savuancak bişeyniz yok sizin.google buara sizin hakkınızda birşey bulmadı bir netlog vardı oda sizinmi belli değil

)))