Dostum Bu tür Karalamalar Yanlış Orada 50 Bin Kişi Gelip Sorunum Halledildi Diye Memnun Kalıp Geri Geliyorsa Vede Burada 5-10 Kişi Gelip Yapamadım Edemedim Şöyle Yaptınız Böyle Yaptınız Diyorsa Sorunu Kendinde Aramalısın.Konunun Linki Atsaydında Kimin Haklı Kimin Haksız Olduğuna Biz Karar Verseydik..
Ayrıca Bu Kateogri Son Günlerde Mybb Destek Sitesi Karalama Bölümü Oldu ..
böyle Bir Sitede Olmaması Gereken Birşey Bence Bu tür Karalama Olayları Burada Değil Başka Yerde Özel Olarak Tartışılmalı.
Eğer Herkez Görsün Diye Açılıyorsa Konu Burada İşin İçinde Bit Yeniği Vardır Site Karalanmaya Çalışılıyordur.
edit
Alıntı
Sana kızsak şimdiye kadar birçok kez atılırdır siteden zaten.Kalitesiz dediğin yer olmasa şuanda kolpa siteler dahil hiçbiriniz yardım alamıcaksınız.Bunu ne yapıcaz peki ? 3 gün siteyi kapasam sudan çıkmış balık gibi kalıcaksınız : )
Unutmayın Lütfen Her Sitenin bir Kolpalık dönemi Vardır O Yüzden Böyle Kolpa Vs. Aşağılamalara Hiç Lüzum Yok..
Tamam Mybbturkiye Şimdi İyi bir Destek Sitesi Olabilir Ama Böyle Havalı Ve Aşağılayıcı Laflara Gerek Yok Dostum.Herkez Kimin Ne Olduğunu Biliyor.
Eğer Kolpa Kelimesini Başka Anlamda Kullandıysan Açıklarsan Sevinirm