UyarBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cool_Style aklından Şaşılacak birisi var ise onu Bu Mesajından Sonra Anlayan Anlamıştır. Sitemi Eleştiriyorsun Sevindim. Çünkü, Senin Eleştirinle birlikte Sitemizi Tekrar Düzenleyeceğiz. Teşekkür ediyorum varsa yorumu eleştirisi olan Söylesin bizde ona göre eksiklerimizi tamamlıyalım saat kulesi yetmez boyum uzundur beni ancak Uçaktan Atman Lazım Bişeye Benzesin.
Neyse Arkadaşlar Polemik yaratmayalım boşuna çocuklaşmayalım herkez 3 5 kuruş ekmek derdinde ayrıca Ben Öğrenci Falan değilim harçlık çıkartmak için uğraşayım. Bunuda Göz Önünde Bulunduralım. Yaptığım işi Müşterilerim Biliyor Adıma Tek Şikayet Açılmadı Tek Sorunum Çözülmeden kalmadı. Her Müşterim İçin Gecelerce Uğraştığımı Hatırlıyorum.
İyi Çalışmalar Diliyorum Herkese
Hakan UYAR.
evladım sen daha dıasarda oyuncaklarınla oynarken ben evde bilgisayarla haşir neşirdim.gülüyorum sana.merak ettim domaine whois çektim.bide baktım aaa neler gördüm gülümsüyorum hala.kimse şikayet etmemiş diyorsun evet %100 hakılısın whoiste 30 other sites hosted on this server 30 site barınıyor sende.ne problem yaratabilirki hepsi eminim 1 k bile değildir.Registration Service Provided By:
isimtescil,Domain kaydı,Web Hosting,Host,Sunucu Kiralama,Co-Location,SSL,Web Tasarım
kendi domainini bile tescil edemeyen birinden ne beklenebilirki.domain iletişim bilgilerinide kapatmıs PrivacyProtect .buara akıl yaşta değil baştadır.sende boy pos yaşta var ama gerisi.........

şuan kahkalarla sana gülüyorum.neyini savunabileceksin daha merak ediyorum.