İmzabilisim İn sahibi Olan Bahadır acar Eski Ortağıyla Anlaşamaması nedeniyle ayrıldıktan Sonra Kendisiylede Akrabalığımız Olduğundan Bünyemize Katıldığını Beyan Ederim. Gerekli İşlemler En kısa Zamanda Yapılacak Ve Genel Olarak Duyurulacaktır. Şimdiden Herkese Teşekkür ediyor Saygılar Diliyorum
Not: İmza Bilişim İnternet Çözümleri fiyat listesi yüksek olması nedeni ile en yakın zamanda tekrar düzenlenecektir.
İyi günler...
Evet fiyatlarımız biraz pahalı. Kaliteli bir hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Sunucularımız da güzel. Ama asıl nedeni ortak olduğum kişi ile ayrılmamız sonrası doğal olarak bazı maddi sıkıntılar yaşadık. Herşeye sıfırdan başlamam gerekti. Dolayısı ile maddi olarak da baya giderimiz olmuş oldu. Şunu temin edebilirim ki hizmetimizden tüm müşterilerimiz memnundur. Bizim için öncelik müşteri memnuniyetidir. Eğer ki hizmetten memnun kalmazlar ise 7 gün içinde ödemiş oldukları ücreti iade ediyoruz.
birinci uyarbilisim sitene baktım içler acısı bir hali var.imzabilisim gel ben sana 900 ytl dedicated makinayı sana verim.ustune awbs + awbs teması sınırsız lisans ne dersin.ikinizde ne idüğü belirsiz kişilersiniz.sizden hosting hizmeti alacak adamın aklından şaşarım.bırakın bu piyasayı adam gibi işini yapanlar ekmek yesin.sizin gibileri saat kulesine asmak ve bayrak niyetine kullanmak lazım.