Arkadaşım site açıyorsan yoruma açık olacaksın burada bir yorum yapıyoruz diye sitenden yasaklamayacaksın, yada bölüm sorumlususun diye konuma cevap verip konumu kilitlemiyeceksin benimde cevabımı bekleyeceksin. Sorunu anlattık hallettik diyorsunuzda sorsanıza bir o sorunu halleden kim var ???? Host ile ilgili herşeyi yaptım ! Hostcuna mostcuna demişsinde merak etme yaptım yani ! Ayrıca merak etmeyin ben böyle bir işe girecek olsam önce bir DESTEK ekibi oluştururum. Eklentileriniz gayet güzel, gelişmeleriniz vs. herşey çok güzel. Bunlar için teşekkür ederim ama DESTEK konusunda eksiksiniz ! Sizde benim sitelerimi eleştiren konular vs. açabilirsiniz. Özel hayatınızda yada iş hayatınızda yaşadığınız sıkıntıları burada sitenizin iyileşmesi için yorum yapan birinden çıkarman çok anlamsız, birde siteden yasaklamışsın ! Buradaki bir yorum için oradan neden yasaklıyorsun ??? O forumda kurallara aykırı birşey mi yaptım ??

Forum Hesabınız Askıya Alınmıştır. Yasaklanma Nedeniniz :: hiç yorma kendini başka platformlarda verilen dökümanlarla yapamıyorsan bişeyi kendinde ara suçu.
Yasaklanma Kalkmıyacak: Hiçbir zaman

Herneyse size iyi forumlar, ne kadar kaliteli olduğunuzu yorumlara nasıl açık olduğunuzu burada belirttiğiniz için teşekkür ederim...