Adamın söyledikleri

(14:55) Şu anda bir titreşim gönderdiniz.
(14:56) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(14:56) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(14:57) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(14:57) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(14:57) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(14:57) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(14:57) ^ | | : buraya bakın
(14:59) ' Gereksiz Şey: _?
(14:59) ' Gereksiz Şey: sunucunuz aktf
(14:59) ' Gereksiz Şey: ediliyor
(14:59) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(14:59) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(14:59) ^ | | : 1 gün geçtikten sorna mı ?
(14:59) ^ | | : birader bunun ne anlamı kaldı söylermisin bana ?
(15:00) ' Gereksiz Şey: abicim gelemiyorum
(15:00) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(15:00) ^ | | : gelemiyorsan bizden 1 aylık neden para aldın ?
(15:00) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(15:00) ^ | | : 1ay full hizmet veremiceksen iş yapma.
(15:01) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(15:01) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(15:01) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(15:01) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(15:03) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(15:03) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(15:03) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(15:03) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(15:03) ' Gereksiz Şey: Sunucunuz Silinmiştir.
(15:03) ^ | | : Suç duyurusunda bulunacağım.
(15:03) ' Gereksiz Şey: Frmtr De Bulunmuşsunuz
(15:03) ' Gereksiz Şey: Devam Edin
(15:03) ' Gereksiz Şey: Sunucunuz Silindi
(15:03) ' Gereksiz Şey: Hatta Silmedim
(15:04) ' Gereksiz Şey: Başka Birisine Satıyorum şimdi
(15:04) ' Gereksiz Şey: ip n 25 idi
(15:04) ' Gereksiz Şey: dimi
(15:04) ' Gereksiz Şey: oki
(15:04) ' Gereksiz Şey: hadi iyi Çalışmalar
(15:04) ^ | | : görürsünüz siz
(15:04) ' Gereksiz Şey: Bir sorunun varsa 0505 333 83 38 arada görüşelim
(15:04) ' Gereksiz Şey: oki Görürüz.
(15:04) ' Gereksiz Şeyler Yazmayın - YOĞUNUM[ AKILLI HOSTİNG ](co) Çalışıyorum - >Yoğunum şu anda Çevrimdışı