Tamer Şahin kimdir ki ,memlekette konusunda uzman kişilere bir istihdam yaratılsın.Sonra şovmen lamerlere sıra gelir inş.( tamer şahinin kim olduğunu anlatmayın sakın )

Kevin Mitnick'in den yapabildiklerinden fazlasını yapabilecek bilgiye sahip insan çoktu ama kimisi para için çalışır kimisi de böyle ego tatmin eder işte.

Mitnick'in yakalanması kendi gibi kurt hackerları daha temkinli olmaya itmiştir belki ama lamer topluluğunu da gaza getirdi malesef.helikopterle gelip beni evimden alsınlar diye hayal kuranlar bile var.Ulan ne hava olur be...

vbscript nedir bilmeden virüs bulaştırabilen hatta botnet ordusu kurabilen,sql nedir bilmeden injection yapan,php nedir bilmeden portal,forum hackleyen,html yada javascript nedir bilmeden sayfa yönlendirebilen ,ip nedir bilmeden bilgisayarına girerim diyen,olasılık hesabı bilmeden şifreni kırarım diyen,mail() fonksiyonunu nedir bilmeden scam sayfa hazırlayan,proxy serverlarda ip loglarının tutulabileceğini bilmeden polis beni yakalayamaz ben hayalet hackerım diyen,daha saymadığım bir çok şeyi yapan veya diyen ünlü hacker gençliğimizi tebrik eder şefkatle gözlerinden öperim.