Merhaba,
Sitem
TürkiyeCep.Com - Cep Forum - Cep Oyun - Cep Program - Cep Tema - Cep Video - Cep Melodi
Birçok nedenden dolayı vBulletin'e geçmeyi düşünüyorum. Mesela kullandığım tema MyBB'nin belki de en güzel teması ama bir o kadar da ağır. Ben daha çok rakibim olan

maxicep.com'un teması gibi hem hızlı hem de güzel görünüşlü bir şey istiyorum (daha doğrusu vbseo teması

). Ayrıca şu an çeşitli önemli yerlerde sorunlar yaşıyorum. Mesela mesajdaki eklentiyi indirirken boşlukların %20 olması ve türkçe karakterlerin bozulması. zip indirenlerin bir kısmının arşiv hasarlı uyarısı alması. çoğu kişinin dosyaları attachment.php şeklinde indirmesi vb.
Siteye çok çeşitli uygulamalar eklemek istiyorum ama anladım ki şöyle bir durum var: vBulletin kullanırsam binlerce eklentiden aradığımı rahatlıkla bulabilirim. MyBB'de istediğim çoğu şey yok yaptırırsam da parayla yaptırmayı düşünüyorum ona da gerek yok
Şimdi Gelelim Sorularıma
Sitede eklentiler ağırlıkta. Impex adlı dönüştürme sistemini kullandığımda ne gibi sorunlar oluşabilir veya eklentilerde vs sorun çıkıyor mu? Yani kısacası dönüştürme yaparsam uyumluluk sorunu olur mu herhangi? (Mesela: Smileylerin çalışmaması gibi)