bu durumda ben insanları kazıklamış olmuyorum adamlar ödeme yapmadıysa benim ne suçum var benim refimle üye olmasada kendi parasınıda alamicak zaten adam neden bilmiyorum ama taktın bana sen ben burda kötü bişey yapmıyorum insanları kazıklamayada çalışmıyorum tek amacım para kazanmak onların ise tek yapacakları benim refim ile üye olmak burda kimsenin kaybedeceği birşey yok üstüne kazanılacak şeyler var ayrıca artık 2$ falanda vermiyorum sadece eğer benim refim ile üye olmak isteyenler var ise onların refinden kazandığım paranın %70 ini onlara geri göndericem tabi bende ödeme aldıktan sonra isteyen benim refimde üye olur %70 refback alır istemeyen olmaz burda kimseyi zorlamıyorum yada kandırmıyorum herkes özgürdür ben buraya dolandırıcılık yapmaya falan gelmedim sadece birbirimize yardımcı olmaya çalıştım onlar benim refimden üye olur bende onların refiyle bu kadar basit birşey ama sen o kadar fesatsınki yada senin kafan hep böle dolandırcılıklara çalıştığı için devamlı insanları kandırmaktan bahsediyorsun ben insanları kandırmıyorum!! umarım anlaşılmıştır!