Guncellik nedir?
Guncellik herkesin dusundugu gibi ana sayfanin ufak degisikliklere ugramasi degildir. Guncellik, siteye yeni iceriklerin eklenmesidir. Bir site surekli yeni icerik eklendiginde guncel olur, ana sayfaya hergun elle degistirilen ozlu sozler falan ekleyerek degil. Sayfalarimizin konusunu anlamis ve zaten kodlamasina asik olmus Google botu, eklenen yeni icerikleri de bu sayede hizla gostermeye baslayacak ve zaten asinasi oldugu sitenizi, zenginlesen icerigiyle daha bir degerli gormeye baslayacaktir. Eh, icerigimiz de ozgun olarak gorundugunden, bot icin tadindan yenmez bir sitedir bu.
Dikkatinizi cektiyse biz de tipki bot gibi siteyi ustten asagi dogru olusturduk, once en ust kisim, sonra icerik. Simdi de sirada en alt kisim kaldi. Orayi da anlatalim.
peki forum sitelerinde bu nasıl olucak ozaman onlar her zaman guncel. Bir sorum aslında burada benim googlenin forumlara karsı yaklasımı duydugumuz kadarıyla baya kotu bunu asmak için neler yapabiliriz ? vbulletin gibi bir sistemin onune html seklinde bi indexs atıp h1 taglarını kullanmamız ne kadar işe yarar ? fazla tasarım ve kod bilgim yok ama genede yazını okuyarak aklıma takılanları sormak istedim.
biede genel olarak yabancı scriptlerde linkler için [ li ]tagı goruyorum bu tagın ozelligi nedir ?
Emegine saglık cok guzel bir anlatım olmus.