aaridici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
14 mesajınızdan değil de ptc işindeki tecrübesizliğinizden dolayı size güvenmesek olur mu?
Sitenizi inceledim...
bux.tu? tu?
Hala dailyclicks mi var? Adamlar upgraded memberlara ödemelerini 6 ayda yapmıyorlar onu da geçtim her 3 ayda bir "refunded into account" oluyor ödemeleriz. clixncash ile ne kazanabilirsiniz ki? O kadar PTC sitesi var içlerinden bunları mı buldunuz?
Amaaaaa hakkınızı vermek lazım 500 kişinin 300 tık'ına karşılık kişi başı $2'dan $1000 dağıtmak çok ender rastlanan bir başarı olacağa benziyor. Fakat bir çok insan sırf sizden para alabilmek için farklı kullanıcı isimleri ve farklı ödeme adresleri ile sizin refiniz olup tıkladığı zaman bu sitelerden ödeme alamayınca zarar edicek gibi duruyorsunuz...
tu da bir yazım yanlışı olmuş bu arada tecrübesizlik diyorsun fakat ben 2,5 senedir bu işi yapıyorum ve çokta güzel gelir elde ettiğim zamanlar oldu!!

sitedeki dailycliks falanda önceden kalmış şuan bende kullanmıyorum zaten onu ayrıca kişi başı 300 tıkına karşılık 1000$ dağıtmaktan bahsediyosun ama seninde düşünemediğin bişey var sence ben o siteden ödeme almadan nasıl ödeme yapabilirim beni eleştirmeden önce biraz kendin oturda düşün bence!!