Alıntı
Yazdığınızı anlamak için 30 dk uğraştım. Virgül ve nokta kullanmadığınızdan.
Yazı dili ve konuşma dili ikiye ayrılır. Konuştuğunuz gibi yazarsanız,vurgu vs. içerdiğinden sadece kendiniz anlarsınız veya karşınızdakine işkence çektirirsiniz.
Konuya gelince; tek bildiğim Google'ın çıkardığı dökümanlardan gayet akıcı ve düzgün bir dil kullandığıdır. Ayrıca sitelerinize hizmet etme zorunluluğu yok. Kasıtlı olarak "kopya içeriği destekleme" ile ilgili bir söylemi de yok.
Bununla beraber bu tip sorunu kaldırmak için sitemap ve ping gibi servisler geliştirmiş. Bunları kullanırsanız,riski sıfıra indirirsiniz.
google dan çok google cılar teşekkür.
size bir örnek ;
bir video paylaşım sitesine video ekledim başlık free full "herhangi bir film" tag larıda yazdım ama video sadece fragman.
bir site aynı title, keywords, description yayında ama o film gerçekten full o sitede.
aslında bu sadece bir deneydi çünkü inanmıyordum google nin gerçektenten sonuç veren siteleri ödüllendirdiğine.
google, aranan film adında aslında full olmayan video paylaşım sitesinde bulunan o benim eklediğim sayfayı her zaman birinci sırada tuttu aslında sadece fragman.
gerçekten full yayınlanan sayfayı önce ilk üç te sonra dibe gömdü. şimdi halen o film ismin de o video paylaşım sitesinde benim açtığım, fragmanını eklediğim sayfa birinci sırada.
ben o filmi full izlemek istiyorum ve aradım o video paylaşım sitesi çıkıyor gerçekten full yayınlayan site yi dibe vurdu bu mu şimdi doğru sonuçları veren google
bu film olayı sadece bi deneydi ama google nin pr ve back link e gerçek doğru arama sonucu veren sayfalardan daha çok önem verdiğini ortaya çıkartan bi deneydi.
işte benim de isyanım bu.,
pr ve back link den başka bişi gördüğü yok.
bi arama motorunda en önemli olan kullanıcının aradığı her neyse ona doğru siteye ulaşmasıdır. bunu sağlayamıyor halen.