1,5 senedir birşey öğrenememişsin demekki. hem yeniyim diye fikrimi söylemeyecekmiyim. Bu nasıl bi mantıktır.
hem dediğimide anlamamışsın sen demişsin ki bu ayki güncellemede sadece sıralar değişti. bende sana diyorum ki örnek vererek kanser sitem pagerank güncellemesi olmasada yer değişiyor. Hem pagerankin sıralamaya etkisi olmadığı ile ilgili 10'larca başlık açıldı. Sen anlamak istediğin gibi anlamışsın çünkü işine gelmiyor. Diyorsun ki bu ayki güncellemede sadece sıralar değişti. Nerden biliyorsun bu güncellemenin sıralamayı etkilediğini, o zaman bu güncellemeden sayılmıyormu hadi dediğin gibi olduğunu farz edelim.
Ayrıca o ***** siteden para kazanma başlığında koca bir yalan, bir sürü kişiye sordum katz kabul etmiyor, forumlarda açtığın başlığıda siliyorlar. Vaktim yok deyip açıklamaktan kaçıyorsun.
Eski değil istersen kim olursan ol, ben her daim dediğimin arkasındayım. Bende yaklaşık 1 senedir bu forumdayım ne var yani benden eski biri oldumu susacakmıyım.
bu güncelleme dierlerinden farklı diyorm zatn bnde. normali aylık yaptğnda sadece sıralama deişrdi bunda pageranklarda deişmiş. Kanser siten nedir ne deildir bilmem bir sitenin durumunu genele oranlanmaz asla
hadi r10u geçtim 5-6 büyük forumdaki hiçkimsede mi bişi bilmiyor tek bilen sensin dimi üstad(!)
hemen konuyu deiştirmişsn bundan bişi çıkmaynca tabi
koca bir yalan dediğin işten 3 yıldır para kazanıyorum ben madem ben bişi bilmiyorum benim yapacağım açıklamaya ne diye bel bağlıyorsun yalan hepsi nası olsa aç konu bu herif yalancı bu işten bişi olmaz diye sana cevap verecek kişiler iyi bi kapak olacaktır . Forumda son açtığım konuyada bak bi neden vaktim yokmuş
becerimiyorsan çamurda atma ötmede adamıda deli etme