CYBEЯAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
banane senin kanser sitenden ya senin bi siten bu şekil oldu diye google her ay pr güncellemesi yapıyor şeklinde mi algılayacağız biz
1.5 yıldır bu işi yapıyorum yeni yetmeler ötüyor bakıyorum
1,5 senedir birşey öğrenememişsin demekki. hem yeniyim diye fikrimi söylemeyecekmiyim. Bu nasıl bi mantıktır.

hem dediğimide anlamamışsın sen demişsin ki bu ayki güncellemede sadece sıralar değişti. bende sana diyorum ki örnek vererek kanser sitem pagerank güncellemesi olmasada yer değişiyor. Hem pagerankin sıralamaya etkisi olmadığı ile ilgili 10'larca başlık açıldı. Sen anlamak istediğin gibi anlamışsın çünkü işine gelmiyor. Diyorsun ki bu ayki güncellemede sadece sıralar değişti. Nerden biliyorsun bu güncellemenin sıralamayı etkilediğini, o zaman bu güncellemeden sayılmıyormu hadi dediğin gibi olduğunu farz edelim.

Ayrıca o ***** siteden para kazanma başlığında koca bir yalan, bir sürü kişiye sordum katz kabul etmiyor, forumlarda açtığın başlığıda siliyorlar. Vaktim yok deyip açıklamaktan kaçıyorsun.

Eski değil istersen kim olursan ol, ben her daim dediğimin arkasındayım. Bende yaklaşık 1 senedir bu forumdayım ne var yani benden eski biri oldumu susacakmıyım.