Daha öncede konu açtım bu firmayla ve sitem bir buçuk ayda 9 tam gün kapalı kalmasına rağmen yinede onları kötülemedim İnşallah onları övmek nasip olur dedim.Ama onlar pişkinlikle sorun olmadığını iddaa edip durdular yapabileceğimiz bişey yok diyip durdular,telefonda bana türkiyenin en büyük firmalarından biri olduğunu söleyip durdular,forumlarda yazılan yazıların çoluk çocuk tarafından yazıldığını ve iyinet'in sahibini tanıdığını isterse alehine yazı yazdırmayacağını söleyip durdular, 1 yıllık aldığım pakette %99 garanti verip para iadesini vermediler bu günde dahil olmak üzere 2 gündür telefonlarını açmıyorlar ve sitem de halen kapalı kendi siteleride dahil olmak üzere..
Şu Ramazan günü ALLAH'a hep müslüman kardeşlerimin düştüğü durumdan kurtulması için dua ettim şimdi ALLAH'tan dakikhosttan para kazanan benim paramdan "120ytl" tek kuruş kursağından geçiren gün yüzü görmesin ALLAH onlara dünyadaki en büyük belaları nasip etsin İNŞALLAH (kul hakkı işte budur elbet ödersiniz hesabını)
Ramazan ayında olmamızdan ötürü ve çarşamba günü askere gideceğimden ötürü arkadaşlarımın ısrarını kırıp o lanetolası dükkanınıza gelip hakkımı zorla almıyacağım! ama inanın her aklıma geldiğinde size beddua etcem.
Yazıyı okuyan arkadaşlara tavsiyem forumlarda host şirketleriyle ilgili yazılan övücü yazılara aldanmayın 3 kuruş fazlasını verin adam gibi yerden alın.
Bunca olayın ardınan Cihan bey denen şahıs yada dakikhost yetkilisi gene ne pişkinlikle yazı yazacak düşünmeden edemiyorum ama aldanmayın arkadaşlar benim düştüğüm duruma sizde düşmeyin!!!
ALLAH'a emanet olun...