arkadaşım süpriz misin ya ?? neyinin arkasında duralım insanları dolandırma şekillerini mi ?? telefon numarasını bilmeden yazan saf internet kullanıcılarının telefonlarından her hafta 50 kontur gitmesinin mi ?? hergün onlarca küfür almamızı sağladıkları için mi ?? sanki insanlardan haftalık 50 konturu ben alıyomusun gibi suçlu konuma düşürdükleri için mi ?? yoksa herşeyi yasal zemine oturtup webmastelere 3 kuruş verip kendileri köşe oldukları için mi ??
he cevap verirmisin neden arkasında duralım ??
LyricsTR yaklaşımın gerçekten mükemmel arkadaşım. Olay insanları dolandırmanın ötesinde hiç bir şey değil.
BU ringobilmemne, üfle eteği kalksın, bak bakalım resimdeki sanatçı kim gibi üfürükten icatlar ile cidden interneti tam kullanamayan bu halkı sömürüyorlar. Aynı reklamlar Google Adsense de cıktıgında millet paso çemkiriyor. Yok efendim filtrele bilmemne yap diyor.
Kısa ve öz dolandırıcılığa alet olmamak gerektiğini, dürüst ve düzgün bir şekilde AdSense ile kazanılabileceğini düşünüyorum. Adamları zengin etmek destek olmak benim gibi adamların işi değil.