Solda Önceki Hali Sağda Modifiye Sonrası. En güzel modifiye wordpress teması yarışmasına bu tema ile katılmayı düşünüyordum fakat görseller ile ilgili kural engel oldu
Türkçe çeviri Resim renk genişlik vb. gibi modifiyelerin yanı sıra bir çok değişiklik var
Kullanılan Tema : Blue Block WordPress Theme Designer Free Wp Themes

Modifiye Tema Demo adresi http://hyperelektronik.com/dene/

Üst bölüm
1 adet 468×60 banner Yönetim panelinden resim ve tıklandığında gidilecek adres değiştirilebilir
Sekmeli Menü Pro drop 2 Ana sayfa Bağlantılar ve Aylık Arşivler sitenize göre otomatik link alır diğer bölümleri sitenize göre düzenlersiniz buton üzerine gelindiğinde renk değiştirir arkaplanda hoş bir resim var
Ana sayfa Etiket gösterimi eklendi, düzenle linkleri eklendi
Sağ menü
Hakkında bölümü sayfa yenilendiğinde değişen avatar var kısa açıklamalar için kullanabilirsiniz
3 adet 100×100 sponsor reklam alanı tema yönetiminde bileşen eklenerek resim ve tıklandığında gidilecek adres değiştirilebilir.
CSS ile gölge efektli Sosyal imleme siteleri için Butonlar RSS Butonu haric diğer buton linklerini sitenize göre düzenlemelisiniz
Populer yazılar,Rastgele yazılar,Son yorumlar,Kategoriler
Mini galeri Greybox script ile hazırlandı
Etiket bulutu standart wordpress gösterim kodu kullanıldı
Video pano (youtube) Yönetim panelinden gösterilecek video değiştirilebilir
Yazı Alanı
Yazı ile ilgili etiket gösterimii Benzer 5 yazı ve önceki sonrari yazı ve
Yazıyı Yazdır | Eklebunu ile Yazıyı Paylaş | Geri izleme | Yorum takibi RSS bölümleri eklendi
eklebunu linkini sitenize göre değiştirmeyi unutmayın kodlar single.php dosyasında
Yorum Bölümü
Üyelere özel avatar gösterimi yazı alanında kalin italik yazı için etiket menüsü ayrıca her yorum ayrı baloncuk içinde
Kullanımı ve Dosyalara Buradan ulaşabilirsiniz