aTk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradan mezun olan ne iş yapıyor, bir de web dilleri hakkında eğitim yok mu bu blümde, istanbul ticaret üni yazmayı düşünüyorum ora hakkında bilgisi olan var mı?
sağol dana bu arada..
boş, öyle evinde oturuyor çok bi beklenti içinde olma
antalyada garson, veya babasının yanında ayakkabıcı, çiftçi olanda var. onlar işin master evresi tabi

MKBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adı üstünde programcı olarak mezun oluyorsun.Ama ne tür işler yapacağın sana bağlı.
Deli_Dana 'nın bir yanlışını da düzelteyim. Görsel programlama photoshop değildir. Görsel programlama da masaüstü programları geliştirebilmen için visual basic delphi vb dersler verilir.

Web programlama dersleride mevcut.Üniversiteye göre göre değişiyor.html,xml,javascript temel olarak verildikten sonra Php,asp,cgi gibi programlama dilleri veriliyor.Bunun dışında C ve C++ dersleri de alıyorsun.

Genelde üniversite web sitelerinde ders programları ve ders kur tanıtımları olur. Bahsettiğin üniversitenin web sitesine bir göz at istersen
bu konuda da düzeltme yapayım, ilk dönem fotoşop veya ona benzer bişey görüyorsun, görsel programlama değilsede grafik programlama gibi bişey olması lazım dersin adı.

web programlamada da akadaşın belirttiklerinin haricinde, eğer şanssızsan, fotoşop veya flaş görüyorsun.
ben flaş gördüm.