benim anlamadigim ne biliyomusun dostum ole bir durum olsa derdimki tr uzantili alamdim ama bazilari hic dusunmuyorki butun tr uzantili domainler alinamaz saniyorlar tabi bilgileri bukadar cunku kapasite meselesi...en azinıdan web.tr uzantisi alirdim olur biterdi bunun icin bi evrak yada baska bisey istemiyorlar bu sadece bi ornekti ama iste bilgili insanlarımız cok fazla haa bide sunu merak edıyorum ole bısey olsa neden bunu saklıyım
en onemlısı ıse sızene domaınler benım degılmı sızın fıkrınızıde soran olmadı aklınca bısyeelr yapmaya calsıan acayıp dusuncede ısnanlar okadar begendıysenız sız gıdın buna benzer bı domaın alın baya hosunzua gıtmıs bellı okadar uretkensınızkı 1 de domaın uretın kendınıze ama yıne dıyorum ınanın suan cok bos bı tartısma yapıyorum sızınle nıye yazıyorum bılmıyorum ama artık yazmayı dusunmuyorum yıne soluyorum defalarca soluyorum SİZENE !

bu arada awatarında bıle webcomtr yaziyor demis ephitet arkadasım dogru ole yazıyorda sıtemın ısmı webcomtr yazmam neden anormal onu anlamadım ne yazmam gerekıyordu sıtemın adını yazmısım ama o bıle dert oluyor anlamıyorumkı nesye sıze kolay gelsın hayalcı uretken super bılmıs arkadaslar...