bombahosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz kendimizi kanıtlamışız siz bizden ne hizmet aldınızda boyle konusuyorsunuz acıklar mısınız?
yazdıklarınızı bır daha gozgen geçirin ve net konuşun.
ayrıca, arkadas kiminle calısacagını bilir, gelipde size sormaz.teşekkürler.
Ayrıca: Yer saglayıcısı basvurusu yapılmıstır, yakın zamanda elimize ulaşacaktır. tib.gov.tr iletişim bolumunden bakarsanız zaten anlayacaksınız.teşekkürler.
kendinizi kanıtlamışsınız öylemi gülüyorum beyefendi size.BombaHosting.COM - Hosting, web hosting, host, web host, web site hosting, web site host, website hosting, website host, asp host, asp hosting, php host, php host, wap host, wap hosting, mysql, reseller host, reseller hosting, reseller, asp, php, asp web sitesinden hizmet veriyorsunuz siteniz bir template ve bir html şablonludur.eger gerçek manada bir firma olsaydınız özel bir yazılım yapardınız sitenize.ayrıca geçe ngün banlanan bendim sanırım.birde yer sağlayıcı belgeniz bulunmuyor beyefendi.domaininize bir whois çekim şunları gördüm hiç şaşırmadım.

Registry DataICANN Registrar: ESTDOMAINS, INC.
Created: 2008-07-01 yılının 7 ayının 1 gununde sitesini açmış demek.
Expires: 2009-07-01 1 yıllık tescil edilmiş bir domain.bir sene sonra kapatma ihtimalı bayagı yüksek.

Registration Service Provided By: HOSTEVı

kendi domainlerini bile başka bir firmaya tescil ettirmişler bende bekliyordum böyle birşey zaten.