Dostum ben şiddetle ************ yi tavsiye ederim, kışın taşınma sürecinde birkaç kesinti problemi yaşadım ama taşındıktan sonra maşallahı var.
Sadece buradaki host satan arkadaşlara göre pahalı. bütçeyi oldukça zorluyor bu eksi yönü ama ucuz diye ayda 25 ytl ye buradan bi host aldım, paramla rezil oldum en sonunda ayım dolmadan sityi taşıyım parayıda hibe ettim.
Ama vitde böyle değil herkonuda seni önceden haberdar ediyorlar, siteye özel bir durum olduğunda telefonla bile sana laşıyorlar, çok hoşuma gitti açıkcası bu.
Geçen hafta aylık $30.00 a bir vps aldım, kullanıyorum ve çok menunum. ucuz diye başıma gelemyen kalamdı ama parasını verip kaliteli hizmet alıyorum buradan.
Zaten vit.com.trgibi şirketimsi yerlerden alacaksın. çalışmadım ama sadecehosting, hostcini gibi yerlerde vit gibiymiş. Bursada biyer daha vardı çok kaliteli vit ayarında ama adını unuttum.
buarada netdirekt lokasyonlardan falanda uzak dur 1 ay gibi sürekulalndım sonra tr loaksyona geçtim inanılmaz farkediyor, hızı falan.