mkb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burda eXtend 'i tanıtıp yapacaklarımızı anlatırken neden birileri sürekli "farklı hesapları" olduğu için karalama yapıpta bunun adı karalama değil diyor anlayamıyorum.
Ayrıca hiçkimseye kim olduğu için bir cevapda vermedim. Kim olup, hangi firmanın sahibi olduğu önemli değil. Sonuçta burda başka hesaplar dönüyor ve karalama yapılıyor. Lütfen o hesapları döndürenler eğer ki dürüstse gerçekten bunu açıklasın, herkeste burda öğrensin bunu..
Karalama mı? Başka hesap mı?

Bugüne kadar hatalı yazıların tamamını eleştirdim. ATM'in Metrodan daha iyi bir teknoloji olduğunu söylediğinde de eleştirdim. 622 mbit hat satın aldık diyerek hatalı bilgi verdiğinde de eleştirdim. Bu sana özel değil, hatalı bilgi veren herkese karşı bir durum. Çünki hatalı bilgi veriyorsunuz insanlara.

ATM'in bankalardaki para makinaları olduğunu söyleyenleride eleştirmiştim zamanında...

Siz eksiksiz hatasız yazılar yazarsanız, kimse sizin hatalarınızı eleştirmemiş olur.

Başka hesap ne? Burada 1 satır kendi reklamımı mı yaptım? Hatalı bilgi vermeyin, eleştiri görmeyin.

Karalama yapıcak olsam firmanızın kıbrıstaki çalışmalarını eleştiririm, yazdığınız hatalı bilgileri değil.

Ayrıca forumdaki tanıtımlardada bazı kurallar var, o kurallarda benim en kaba tabirle "uydurmasyon" diye nitelendirdiğim hatalı, yanlış bilgileri vermemekte bunlardan biri. Bunlara dikkat ederseniz hiç kimse size bu tarzda eleştiride bulunmaz.