seninde bildiğin gibi flash işlemciye çok fazla yuklenmekte ve zaman zaman işlemciyi %100 çalıştırmakta. bunu çok iyi dengelemen gerekiyor, (iphone lerdeki cpu sorunu gibi)
burda sadece söz konusu olan konu flash yada 3dmax deil, flash action script inde iyi konuşması gerekiyor, karmaşık hareketlerde karmaşık loadlar veya framelerde gezinti yapman gerekecektir.
Tabi bu arada 3dmax kullanmakda illaki gerekmiyor, (3dmax için erain in hazırladıgı swift 3dmax plugini war, yanlız vektorelleri şışırıp bırakıyor) ara program kullanmakta yarar goruyorum, farklı aleternatifler farklı yontemlerin kapsını açar, ornegin cinema 4D, swift 3D gibi. yanlız burda after effect in ne işe yarayacagını pek fazla çözemedim :S gereksiz goruyorum.
yapılması zor olan birşey deil ama iyi duşunup iyi tartmak gerek. anltattıgın şekilde bana şu an uzak geliyor. yinede belirtmek isterim ki, ben 3dmax de çizip 3ds formatında kaydedip
swift 3dmax' e import ederek guzel swf formatında renderlar almaktayım ve memlunum.(bazende 3dmax den png olarak render alıyorum, şayet sahne ayarı için iyi bir ayar çekiyorum.)
Sana kolay gelsin....