evet arkadaşlar öncelikle üşenmeyip cevap yazan ellerinize teşekkürü bir borç biliyorum
yardım etmek isteyen arkadaşlar oldu onlarada teşekkür ediyorum ama artık geç ben 2 aydır işsizim aslen bilgisayar programcısıyım ama yeni yeni webe geçiyorum asp ve php üzerine bişeyler yapmaya başladım öncelikle size birşey sormak istiyorum körü körüne bir şeye atlarmısınız yani test etmeden benim bu sitedeki amacım öncelikle bir şeyleri denemek daha net ortamını fazla bilmiyorum o yüzden kendimi sınıyorum elbette 10 ytl belki para değil çoğumuz için ama benim için para kardeşim ben sadece nasıl olur demek istemiştim şu anda çalışmakta olduğum arkadaşlarım var phpde deneyimli benim amacım kullandığımız forumları modifiye etmek para karşılığı değil zaten site test aşamasında baktıysanız henüz 250 msj felan var derdim bunu çoğaltmak değil çoğalttığım zaman bana faydasını düşünmek her şey paramı bi nebze evet ama bence öylede değil forumlarda çok zaman geçirdim çok borcum var forumlara yani hepinize çok şey öğrendim şimdi amacım bişeyler öğrenip bu forumlara yardımcı olabilmek yada moderatör arkadaşlar tamamen silsinler konuyu bende ne yazdığımı anlamayacak derece şaşırdım hepinizden özür dilerim böyle bir konuyu açtığım için...