Hocam yaşım 17.ailemin durumu Allah'a şükür iyi.bu yaşıma kadar harçlığımı eksik etmediler.ama hocam geçen seneden beri harçlık almıyorum.utanıyorum.bazılarınız gülecek ama bu bi gerçek.babamdan ne para isteyebiliyorum nede o verdiğinde alabiliyorum elime tutuştrduğunda var benim baba teşekkürler diyorum.ha diyiceksiniz sen nasıl yaşıosun parasız.hiçmi cafelere gitmiyosun diceksiniz.ama bana reklamlardan gelen para babamın verdiği harçlıktan çok daha fazla.ve bu parayı hak ederek aldığımı düşününce benden mutlusu yok.çevremdeki tüm arkadaşlarım babalarındna para alıyolar ama ben onların yanında bankamatikten para çekince imreniyolar.kesinlikle içlerinden geçiriyolardır ah ulan keşke bende böyle kazanabilsem diye.2-3 sene önce arkadaşlarım kapıma gelip hadi olm gel counter a gdioz deyince hemen bi yalan sıkardım.çünkü free blog açtım desem anlamıcaklardı.onlar cafede counter oynarken ben makale okuyordum.ve şimdiden verimini alıyorum.belki diğer webmasterlara göre çok az para alıyorum ama aldığım para 3gündebi okul çıkışı nargileye falaln gimeme rağmen yinede kenara koymaya yetiyor.peki şimdi kartal hocam ben neti yinede bırakıyımmı?