Burax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yücelinden bahsediyosun arkadasım Kaç senedir tribündeyim böyle bişeyi senden ilk defa duyuyorm valla. Yücel abi ne zaman almış bilette benim haberim yok
Olayların içine girmeden konuşmayın yahu. Bir gruba dahil olmanız veya olmamanız sizi daha çok veya daha az fenerbahçeli yapmacaktır.

Yücel'in bilet aldığını görmediysen ya yeteri kadar grup içinde değilsin ya da kör-eltmişler sizi

Gençfenerbahçeliler'in her şeyden önce örnek olan bir sosyal grup olmasını dilerdim fakat ne yazıkki değiller.

Ayrıca arkadaş üstte bahsetmiş telekom maçı olayı, demek ki varmış gibi saçma sapan bir yorum gelmiş... Onların biletleri yoktu.. Ve hiç bir basketbol maçında biletleri de olmuyor.. Yücel'in boynunda bir kart, içeri giriyor çıkıyor kapılar açılıyor hurra içeri.. Olan arada kız arkadaşıyla, kardeşiyle, annesiyle maça gelene oluyor...

Ayrıca basketbol maçına saatler önce gitmenin anlamı nedir? Kapılar maçtan bir - bir buçuk çok önemli bir maçsa 2 saat önce falan açılıyor, kapının önünde mi sabahlıyalım yani.. Ve telekom maçında binlerce kişi gerek polislerin gerekse beleşçilerin yüzünden dışarda kaldı.. Elimde bilet vardı, 1 saat önce oradaydım ve girdiğimde maç başlamış ilk periyod yarılanmıştı..