XASIF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla bende sen gibi yaptım ama ilk başta hesap bilgileri eksik diye mail geldi düzelttim yolladım cevap epey süre geçti gelmedi sonra hatırlatma için mail attım hesap durumu ile ilgili böle mail attılar.
Daha önceden onaylanmış olan hiçbir başvurunuz yoksa, www.google.com/adsense adresinden başvurunuzu tekrar gönderebilirsiniz. Ancak alacaklı adınızın ve soyadınızın tam, adresinizin eksiksiz (cadde/sokak/daire numarası ile birlikte) ve sayfanızın program kurallarımız (www.google.com/adsense/policies) ile tamamen uyumlu olduğuna emin olunuz. Başvurunuzun yanıtlanmasının uzun sürmesi durumunda lütfen yeni bir başvuru göndermeyiniz, bu durumda başvurularınızın hiçbirini onaylayamıyoruz.
Bundan sonra hiçbir mail herhangi birşey gelmedi

Sana gelen cevap ile bana gelen cevap aynı kardeşim.Bende o yüzden formu doldururken herzaman üşendiğimiz şeyi yaptım okudum =)

https://www.google.com/adsense/suppo...ium=link&hl=tr

Burdaki şekilde girdim bilgilerimi.
Sana gelen adres bilgileri yalnış falan filan yazan mailden sonra...

Yeni bir gmail hesabı açtım. (bir arkadaşım adına ve daha önce hiç adsense başvurusu yapmadı)
Bu hesap ile adsense'e başvurdum.(bilgilerimi yukarıdaki şablona göre girdim , alacaklı adı olarak gmail hesabımda kullandığım arkadaşımın adı ve soyadını yazdım)
1 hafta tatile çıktım (6.gün aslında) ve geldim şans eser igoogle sayfamda adsense e hoş geldiniz yazısını gördüm ve maili bi açtımki onaylanmışım.

Site içeriğim ingilizce blog özgün

Ek olarak başvurudan sonra hiç bir mail atmadım.

Bu bilgisayardan o başvurudan tahmini 20dk öncede devamlı girdiğim başka bir adsense hesabınada girmiştim (aklınıza takılmasın diye söylüyorum) sorun olmadı.

Yaptıklarım bunlar arkadaşlar extra yaptığım bir şey olmadı.

Edit : Başvurudan sonra sitemi hiç güncelleme fırsatım olmadı tatilde internete giremedim.Bunuda yazıyım birşey kalmasın (: