ronin adlı üyeden alıntı:
sen nerden biliyorsun benim insanları kandırdığımı onursql ? münneccim bokumu yedin eğer öyleyse afiyet olsun. ama değilse susta otur aşağı eğer benle çalışıpta memnun kalmassanız buraya birşeyler yazın insanları saçma sapan gereksiz laflarla kandırmayın. Ben bir paket sunuyorum ortaya gereksiz gereksiz 50 tane laf söylüyorsunuz ortaya. bu polemiklere gerek yok bakın işinize. eğer birisi şikayet ederse o zaman konuşalım.
Önce laflarına dikkat et.
Sonrada sana bir hikaye anlatayım.
Nasrettin Hoca birgün kızını testi ile su almaya gönderiyormuş. Kızım git su getir demiş. Ama önce yanıma gel demiş. Kız yanına gelmiş. Nasrettin Hoca okkalı bir tokat patlatmış kıza. Ve, şimdi git suyu getir demiş. Nasrettin Hoca'nın yanında bulunan arkadaşı ile aralarında şu konuşma geçmiş ;
- Hocam kızı niye tokatladın şimdi
- Onu testi ile su almaya yolladım. Testi kırılmasın diye tokatladım.
- Ya hocam, iyide testi kırılmadan, testi için tokat atılırmı ?
- Testi kırıldıktan sonra tokat atsam bir işe yarar mı?
Yani sen diyorsun ki önce benimle çalışın, sonra şikayetiniz olursa konuşalım.
E bizim testi kırıldıktan sonra, sana eleştiri yapsak ne olur ki?
Al sana canlı örnek. Surkent aldı götürdü. Kimse birşey yapamıyor. Giden gitti yani. O yüzden insanlar tedbirli olmak zorunda.
Elbette alışveriş için, insanlara güvenebilmek gerekir. Ama sen müşteri adaylarının olduğu bir yerde, ağzından, klavyenden *** kelimesini düşürmezsen, müşteri adayın değil, müşteri aday / adayların olur ancak-ki onlarda bu forumda olmazlar.