mrt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haberiniz olmadan server tasinmis olabilir, mevcut db nizi atarken sorun cikmistir eski yedeginizi kullanmistir
yada faint. in dedigi gibi mevcut serverda hata olusmustur eski yedeginizi atmisitir..
diger adminleriniz , ftp/ssh/cpanel bilgilerinizi bilen kisilerle gorusun eger onlar yapmadiysa host yapmistir.
"hostcunuz ile gorusup olay nedir ne degildir" i ogrendikten sonra tavrinizi kendinizin belirlemesi daha dogru ama basiniza gelen hos bir durum degil.... ( belki hacklendiniz yada index yediniz falan adam size iyilikte yapmis olabilir yani ) , once sorun durumu
ben sitede geziniyordum bi arkladaşım ile konuşuyordum siteye yeni bi banner bırakmıştım dedim ki şuna bi bak bakem nasıl olmuş dedim oda baktı ff tarayıcı kullanıyomuş baktı ki sağa doğru kaymış forum biraz genişliyor dedi bende düzeltmek için bir kaç dosya editledim panelden banner boyurunu değiştirdim biraz uğraştım olmadı sonra bi baktık forum tam 10 gün geride!
bide host sahibi biliyo benim şifremi başka kimsede yok!
Bu arada host durmadan sorun veriryordu bakım oluıyordu ve taşıma çalışmaları oluyordu!
Ve her defasında sadece benim site başarısız kalıyordu!
Tam olarak taşınamıyordu!

peki bunlar neden oluşur nedir bunlar?
.cpaddons
.cpanel-datastore
.bash_logout
.spamassassinboxenable
.spamkey