arkadaşlar bir kayıt olalım dedik 7 ay olacak nerdeyse bir seneye yaklaşııyo hala evet veya kabul diye mesaj gelmedi devamlı mailler attığım halde neler oluyo yaa
Bende yanıt alamıyordum 8 ay kadar bir süredir.Yeni açmış olduğum site için yeni bir başvuru yaptım ve 1 hafta cevap gelmedi.Bende otomatik mesaj atmayın lütfen , bıktım bunlardan gibi uzunca adam akıllı bir mail attım.Ertesi gün yanıt geldi ve aynı isimle birden fazla başvurunuz varsa bu başvuruların hiç birinin onaylanmıcağı söylendi.Bende dedim ki insanları bu kadar bekletmeseniz bu kadar geç cevap vermeseniz aynı isimle ha onaylandı ha onaylancak yada şansımızı deniyelim belki bu sefer olur diye defalarcakez başvuru yapmayız dedim.Ertesi gün hesabımın onaylanmadığı hakkında mail geldi.Onaylanmama nedeni adres bilgilerimi istedikleri şekilde yazmamışım tekrar kurallara uygun olarak başvru yaptım ve 1hafta geçti üzerinden şimdi mail atıp durumu gene aynı şekilde sorucam.Sizde deneyin ama 10 yaşındaki çocuklar gibi mailler atmayın.Adam akıllı derdinizi anlatın ve sabredin cevabı bekleyin.Bu şekilde olursa otomatik yanıt vermiyorlar sanırım (bende vermediler)