Sürüm 3.6.8 ile başlamıştık. 3.7 yapmıştık en son sanırım.

Eğer ne yaparsam yapayım üyelerin şifrelerinin sıfırlanmasını önleyemeyeceksem zaten yapmaktan vazgeçiyorum.

Üyelerin şifrelerini sıfırlamadan gerçekleştirebilir miyim bu işlemi?